Όταν ο πρόεδρος της Αργεντινής έφευγε απο την Βουλή με ελικόπτερο! Να το θυμηθούμε; Μήπως κοντεύει η ώρα και για τους...δικούς μας;


Το ΔΝΤ στην Αργεντινή επέφερε στην αρχή φτώχεια και έπειτα εξαθλίωση. Με την επανάσταση του λαού της Αργεντινής ο "δημοκράτης" πρόεδρός τους Ντε Λα Ρουά παραιτείται και φεύγει από την στέγη της Βουλής με ελικόπτερο για να μην τον κρεμάσουν!

Δείτε το video...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
pentapostagma.gr

on 4:41 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Όταν ο πρόεδρος της Αργεντινής έφευγε απο την Βουλή με ελικόπτερο! Να το θυμηθούμε; Μήπως κοντεύει η ώρα και για τους...δικούς μας;

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.