Βαρβιτσιώτης: Αυτή είναι η "πειραγμένη" φωτογραφία με την Πάολα


Την πραγματική φωτογραφία, η οποία παραποιήθηκε για να φανεί ότι τα "σπάει" στα μπουζούκια, δημοσίευσε ο Μ. Βαρβιτσιώτης. Αναμένεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη
Στην αντεπίθεση ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος ετοιμάζει
αγωγές και μηνύσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα ότι τα "έσπασε" στα μπουζούκια, αλλά και μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Twitter.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης, κάνει λόγο για παραποιημένη φωτογραφία από τον Μάρτιο του 2012, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να τον συκοφαντήσουν.
Ο υπουργός ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό την πραγματική φωτογραφία, αντιπαραβάλλοντάς τη με την παραποιημένη.
"Για όσους διατηρούν επιφυλάξεις για το μοντάζ, ορίστε η απόδειξη", έγραψε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Το Σάββατο, στενός συνεργάτης του κ. Βαρβιτσιώτη, μιλώντας στο NEWS 247, επιβεβαίωσε ότι ο υπουργός πήγε στο μαγαζί, όπου τραγουδούσε η Πάολα, ωστόσο ούτε τα "έσπασε", ούτε πέταξε λουλούδια. Σύμφωνα με τον συνεργάτη του υπουργού, κάθισε απλώς στο μπαρ, ήπιε δυο ποτά και έφυγε σε μισή ώρα.
πηγή

on 12:17 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Βαρβιτσιώτης: Αυτή είναι η "πειραγμένη" φωτογραφία με την Πάολα

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.