Ρεπούση: «Σε κανένα ευρωπαϊκό σχολείο δεν υπάρχουν εικονίσματα, σε κανένα ευρωπαϊκό σχολείο δεν είναι υποχρεωτική η πρωινή προσευχή»
Εσείς όλοι που μείνατε στήλη του άλατος όταν η κα. Ρεπούση πρότεινε την κατάργηση των θρησκευτικών... από την Μέση εκπαίδευση, δεν την είχατε ακούσει προεκλογικά;


Τώρα θυμηθήκατε, αφού την βγάλετε βουλευτή να την κατακρίνετε;

Δεν ξέρω αν φταίει αυτή ή εσείς που πήγατε σαν πρόβατα και την ψηφίσατε.

Ακούστε τι είχε πει στους Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη λίγο πριν τις περσινές εκλογές:


parapona-rodou.

on 11:16 π.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

2 blogger-facebook for Ρεπούση: «Σε κανένα ευρωπαϊκό σχολείο δεν υπάρχουν εικονίσματα, σε κανένα ευρωπαϊκό σχολείο δεν είναι υποχρεωτική η πρωινή προσευχή»

  1. Σε καμία χώρα παγκοσμίως δεν υπάρχει εκλεγμένη βουλετής που να μάχεται με τόση εμμονή κατά των εθνικών και θρησκευτικών συμβόλων της χώρας της, καταβάλλωντας παράλληλα μέγιστη προσπάθεια να διαστρεβλώσει την εθνική ιστορία της χώρας της οποίας φέρει την υπηκοότητα. Άλλη μία πρωτοπορία της Ελλάδας και πάλι !!!

  2. Γαμώ το pussy της Ρεπουση..... Αϊ ψόφα μωρή μαλακίσμενη να κάνεις ενα καλό στην ανθρωπότητα

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.