O Έλληνας που τα έβαλε με την αεροπορική εταιρία Ryanair για το απαράδεκτο διαφημιστικό σποτ που διαφήμιζε την Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος.

Μια άγνωστη ιστορία με αφορμή το τελευταίο διαφημιστικό σποτ της γνώστης αεροπορικής εταιρίας που διαφήμιζε την Κρήτη με το σύμβολο της ανεξάρτητης Κρήτης ήρθε στο φως.

(Να υπενθυμίσουμε πως η σημαία αυτή συμβολίζει την Οθωμανική Ηγεμονία..Η Σημαία της
Κρητικής Πολιτείας υποδείκνυε τη σχέση υποτέλειας μεταξύ Ηγεμόνα-Υποτελή: Επιλέχθηκε μεν η Ελληνική Σημαία ως σύμβολο της Κρήτης (λόγω της πλειοψηφίας του Ελληνικού πληθυσμού στο νησί) αλλά με τον λευκό Τουρκικό αστέρα εντός ερυθρού φόντου στο άνω αριστερό τεταρτημόριο.)

Ο λόγος για τον το νεαρό επιχειρηματία κ. Δεληγιαννίδη Γιωργο , γνωστό στην Θεσσαλονίκη για την κοινωνική και πατριωτική του δράση, ο οποίος ορμώμενος από την αγανάκτηση του για την προσβλητική για την Ελλάδα διαφήμιση αποφάσισε να αντιδράσει.

Έχοντας συμβουλευτεί το Νομικό του τμήμα έστειλε την ακόλουθη επιστολή ζητώντας την άμεση απόσυρση του εν λόγω σποτ. Μετά από την επικοινωνία μεταξύ των δικηγορών και τον κίνδυνο να μηνυθεί άμεσα η Ryanair , η εταιρία κατάλαβε το ολέθριο λάθος της το όποιο ως γνωστόν φρόντισε να διορθώσει αποσύροντας την σημαία. Ερωτώμενος για το θέμα αρκέστηκε να μας πει μονάχα πως «ελέω της κρατικής απουσίας, κρατάμε οι Έλληνες Θερμοπύλες και είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιζόμαστε απέναντι σε όσους υποθάλπουν την εθνική μας ακεραιότητα

Η πρώτη επιστολή
dear sir / madam

I take a look to your last adv and found that you promote creta island with different that Greek flag.
Dont forget that Creta was, is and will be greek island. we would like to ask you why you promote creta with a flag that ( flag of independent island) even though that this symbol does not exist.
This provocation will not stand. We had a discussion for this theme with many poloticians AND hELLENIC patriotic unions.
We want a apologize letter into 10 days.
Otherwise you and your provocation co-drivers will found us in front of your evil plans. Our legal team is ready.
Waiting for your reply.

yours ,
George Deligianndis

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

TID 882633 Re: Compliments/Complaints • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
• • Ιαν 21 τις 6:41 μ.μ.
Προς • george deligiannidis Dear Customer,
Thank you for contacting Ryanair. Please accept our apologies. We have raised this issue with the third party company who made the advertisement for us and it is being changed.
The amended version will be uploaded to the Ryanair TV section of our website shortly.
We again apologise and hope that this unfortunate situation will not deter you from flying with us again.
Yours sincerely, Meda The Customer Service Team
For and on Behalf of RYANAIR LIMITED
eglimatikotita
hellasxg

on 10:26 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for O Έλληνας που τα έβαλε με την αεροπορική εταιρία Ryanair για το απαράδεκτο διαφημιστικό σποτ που διαφήμιζε την Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος.

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.