Αυτός είναι ο χάρτης της Νέας Ρωσίας – Στα δύο η Ουκρανία

Ο πόλεμος, το αίμα και το μίσος στην ανατολική Ουκρανία οδηγούν αναπόφευκτα στη διχοτόμηση της χώρας που ξέραμε ως Ουκρανία και στη δημιουργία ενός νέου κράτους, της Νέας Ρωσίας.

Το θέμα φαίνεται να έχει δρομολογηθεί, αλλιώς το «συστημικό» Forbes δεν θα το έθιγε.

Ίσως η διχοτόμηση είναι μία λύση στην Ουκρανία.

Ο χάρτης μάλιστα που κυκλοφορεί με ταχύτητα φωτός στο διαδίκτυο δείχνει και τα εδάφη που διεκδικούν οι ρωσικής καταγωγής πληθυσμοί.

Και η ιστορική αλήθεια είναι, ότι αυτά τα εδάφη είναι ρωσικά, όπως ρωσικό είναι και το ίδιο το Κίεβο, η πρώτη πρωτεύουσα των Ρώσων.

Η Μέρκελ κατάφερε να τα κάνει μπάχαλο στην Ουκρανία, ώρα να φεύγει από τη μέση, πριν προκαλέσει αυτή η πρώην ανατολικοευρωπαία Πρώσα και οι σύμμαχοί της από τις βαλτικές χώρες νέο παγκόσμιο πόλεμο.

Δώστε στη Ρωσία αυτό που της ανήκει, για να μην φτάσουν για μια ακόμη φορά τα ρωσικά τανκς στους δρόμους του Βερολίνου…

tribune.gr

on 10:31 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Αυτός είναι ο χάρτης της Νέας Ρωσίας – Στα δύο η Ουκρανία

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.