Να χτυπήσουν εμπορικά αεροπλάνα της Δύσης καλεί η Αλ Κάιντα τους τζιχαντιστές!

Παραμονή Χριστουγέννων εξέδωσε το περιοδικό της στα αγγλικά, δίνοντας οδηγίες στους μουσουλμάνους που ζουν στην Δύση για να σφάξουν Χριστιανούς καλύτερα!

Νέες οδηγίες στους «μοναχικούς λύκους» του ισλάμ και τους επίδοξους μουσουλμάνους
τρομοκράτες παρέχει το νέο τεύχος του περιοδικού της Αλ Κάιντα που κυκλοφόρησε στην αραβική χερσόνησο. Τα κείμενα που εμπεριέχονται στην καλοσχεδιασμένη ηλεκτρονική έκδοση του τρομοκρατικού περιοδικού είναι γραμμένα στην αγγλική γλώσσα, ώστε να γίνουν απολύτως κατανοητά από τους ισλαμιστές που είναι έτοιμοι να «θυσιαστούν» στο όνομα του προφήτη τους και κατοικούν σε χώρες της Δύσης.

Το περιοδικό της Αλ Κάιντα με τον τίτλο «Εμπνέω» κυκλοφόρησε και με ειδική ανάλυση για την «τζιχάντ στην Αμερική», δίνοντας λεπτομερείς οδηγίες για την κατασκευή βομβών και τον χειρισμό εκρηκτικών υλών, ενώ περιλαμβάνει και ειδικό κομμάτι με αναφορές στην κατάληψη αεροπλάνων και την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών που μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι από τα ειδικά συστήματα ανίχνευσης των αεροδρομίων.

Με τίτλο «Προορισμός το αεροδρόμιο και μαντέψτε τι περιλαμβάνει το μενού» το κεντρικό άρθρο του ισλαμικού περιοδικού παρέχει απλόχερα πληροφορίες σχετικά με την ανατίναξη επιβατικών αεροπλάνων. Το περιοδικό κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική έκδοση την Παραμονή των Χριστουγέννων, έχοντας διττή σημειολογία, την ευθεία απειλή κατά των απανταχού Χριστιανών, καθώς και την 5η «επέτειο» της τρομοκρατικής απόπειρας σε αμερικανικό αεροπλάνο στο Ντιτρόιτ από τον ισλαμιστή τρομοκράτη Umar Farouk Abdulmutallab την Παραμονή των Χριστουγέννων του 2009.

Με ολόκληρο το τεύχος να είναι αφιερωμένο στους τζιχαντιστές που διαβιούν στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, καλώντας τους να αυξήσουν τις τρομορατικές ενέργειές τους κατά των εμπορικών αερογραμμών της Δύσης, και παράλληλα, παραδίδοντας μαθήματα συνδεσμολογίας για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών που μπορούν να περάσουν τα ανιχνευτικά συστήματα των αεροδρομίων και να πυροδοτηθούν μέσω διαδικτύου πλήττωντας με αυτόν τον τρόπο πολύαριθμους στόχους. Σκοπός των επίδοξων «μαρτύρων του ισλάμ», όπως αποσαφηνίζει το κυρίως κείμενο του ισλαμικού περιοδικού, θα πρέπει να είναι η οικονομική καταστροφή των δυτικών «άπιστων» χωρών, εκτός από τις ανθρώπινες απώλειες.

Ε.Μ.

on 12:36 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Να χτυπήσουν εμπορικά αεροπλάνα της Δύσης καλεί η Αλ Κάιντα τους τζιχαντιστές!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.