Κυνηγός UFO αποκαλύπτει: «Εξωγήινο φέρετρο στον Άρη!» (βίντεο)

Ένα «εξωγήινο φέρετρο» θα μπορούσε ενδεχομένως να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περίεργων αντικειμένων που βρέθηκαν στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη. Προβληματισμένοι λάτρεις των UFO θέλουν τώρα το rover NASA’s Curiosity να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά

Ο Will Farrar, ένας κυνηγός UFO (ΑΤΙΑ) από το Μέριλαντ, ΗΠΑ, είδε ένα παράξενο αντικείμενο σε σχήμα κουτιού καθώς έψαχνε μέσα σε μια σειρά από φωτογραφίες που ελήφθησαν από το ρόβερ Mars Curiosity.Στο κανάλι του στο YouTube, ο Farrar έγραψε: «Αυτό το μικρό κουτί σίγουρα μοιάζει με ένα σύγχρονο φέρετρο. Όπως και η λιθοδομή στο πίσω μέρος του λόφου που μοιάζει με σκάλες, ή κάποια απομεινάρια από κατασκευές κάποιων παλιών πολιτισμών».

Ο ερευνητής Alien, Scott Waring, της ιστοσελίδας UFO Sightings Daily, πίστευε επίσης ότι το πέτρινο αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένα φέρετρο και ίσως να είχε κάποιο ενδιαφέρον για την αμερικανική διαστημική υπηρεσία.

«Τα φέρετρα φτιάχνονται για να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου, αλλά αυτό έγινε από μια πέτρα σαν ουσία», ο Waring μπλόγκαρε την Κυριακή. «Τι θα χρειαζόταν για να κάνει τη NASA να γυρίσει το ρόβερ πίσω και να εξετάσει τα περιεχόμενα αυτού του κουτιού;»
ΠΗΓΗ

on 6:56 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Κυνηγός UFO αποκαλύπτει: «Εξωγήινο φέρετρο στον Άρη!» (βίντεο)

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.