Επιδιώκουν την πτώση Τσίπρα οι Ευρωπαίοι


Δεν φοβάται πλέον το σενάριο τρομοκρατίας για την ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ το 63% των Ελλήνων, σύμφωνα με διαδικτυακή δημοσκόπηση της δεξαμενής σκέψης Bridging Europe. Την ίδια ώρα μάλιστα ούτε το Grexit φοβάται!!!

Το πιασαν το νόημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τώρα αλλάζουν στάση και βάζουν τα ξένα ΜΜΕ...
να γράφουν σενάρια που έχουν να κάνουν με την πτώση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα Μάλιστα η Handelsblatt, σε ένα άρθρο το βάζει και σε τίτλο: “Η πτώση του Αλέξη Τσίπρα: Τι θα συμβεί στο μέλλον στην Ελλάδα;”.

Δεν κατάφεραν να μετατρέψουν τον Πρωθυπουργό σε έναν προσωρινό, αδύναμο πιόνι τους που παριστάνει τον αριστερό και προσπαθούν να τον ρίξουν με κάθε τρόπο.

Ιδιαίτερα μετά και το τελευταίο «Όχι» του Τσίπρα ο μόνος δρόμος που τους μένει είναι η πολιτική ανωμαλία αφού έτσι θα μπορούν να εγκαταστήσουν μια νέα «Κυβέρνηση Σωτηρίας» που θα τους κάνει τις δουλειές τους.

Έχουν βάλει σκοπό τους την πρόκληση κοινωνικών και οικονομικών αναταραχών προκειμένου να εκτροχιαστεί η πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου και να «αναγκαστούμε » να γίνουμε πρόβατα προς σφαγή στα χέρια τους.
ΠΗΓΗ

on 8:55 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Επιδιώκουν την πτώση Τσίπρα οι Ευρωπαίοι

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.