Λάκης Λαζόπουλος: Οι καινούργιοι ιδιοκτήτες


Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση απεγκλωβισμού. Ο εγκλωβισμός ήτανε εύκολος . Είναι εύκολο να βρεθείς κάτω από τα ερείπια του σπιτιού σου.

Δύσκολο είναι για τα συνεργεία διάσωσης, να σηκώσουν όλους αυτούς τους τεράστιους όγκους τσιμέντου που είναι από πάνω σου.
Οι κυβερνήσεις των μνημονίων έριξαν άπειρό τσιμέντο πάνω μας.

Και τώρα βιάζονται και φωνάζουνε να τελειώσουν γρήγορα τα συνεργεία απεγκλωβισμού .

Οι ιδιοι αυτοι που παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία στους ξένους , βγαίνουν στο Σύνταγμα και φωνάζουν μένουμε Ευρώπη .

Αλλά δε μας λένε πως μένουμε πλέον στην Ελλάδα , πως ζούμε πλέον στην χώρα αυτή;
Έχουν έρθει οι καινούργιοι μας ιδιοκτήτες.

Πληρώνουμε ενοίκιο στα σπίτια μας, πληρώνουμε χαράτσι στις επιχειρήσεις τις μικρές και μεσαίες, πλήρωνουμε εξωφρενικο Φ.Π.Α. σε όλα , απειλούν να δεσμεύσουν τις καταθέσεις μας, τους, να φορολογήσουν ξανά αυτά που έχουν ήδη φορολογηθεί 100 φορές, ώστε να μας πάρουν ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Πληγώνουμε αβάσταχτα για να παραμείνουμε στον τόπο μας.
Οι καινούργιοι ιδιοκτήτες μας ζητούν να παραμείνουμε στη χώρα μας με μισθούς φιλιππινέζας .

Χωρίς να θέλω να θίξω τις Φιλιππινεζες ασφαλώς . Οι μισθοί να φτάσουν στα 300 € και 250 € οι συντάξεις.

Αυτό είχαν συμφωνήσει με τους έμπορους της χώρας. Ολο το δυναμικό της χώρας να μετατραπεί σε οιωνει σκλάβους πολυεθνικών και λοιπών ευρωπαϊκών αρπακτικών .

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατανοήσει κανείς, πως η διαδικασία απεγκλωβισμού χώρας είναι έργο επίπονο, ιδιαιτέρως όταν τα συνεργεία εμποδίζονται από τους κατεδαφιστές .

Οι Ελληνες πρέπει να απομακρύνουν πρώτα τους κατεδαφιστές από τα ερείπια, και στη συνέχεια να δώσουν τον αναγκαίο χρόνο στα συνεργεία να απεγκλωβίσουν τη χώρα .
Κοιτάξτε στα μάτια τους, ακούστε τα λόγια τους, και στο τέλος ακούστε την καρδιά σας.

Δεν είναι η φωνή της λογικής αυτή η χρειαζουμενη, γιατι με λογική παραδόθηκε η εθνική κυριαρχία της χώρας, με λογική ο Παπανδρέου, αγνοώντας τη βουλή, παρέδωσε την χώρα ολόκληρη, αυτός με τα αδέρφια του και 10 ανθρώπους .

Ο ανιστόρητος και ανεκδιήγητος αυτός άνθρωπος, ο οποίος είπε πως το Καστελόριζο ανασείχθηκε εκείνη την ημέρα. Που ανακοίνωσε την είσοδο μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο .

“Μα η χώρα καταστρεφόταν“, του επισημαίνει η δημοσιογράφος.

“Δεν έχει σημασια“ λέει αυτός, σημασία έχει οτι αναδείχθηκε. Ότι το είδαν οι ξένοι και πήρε τα πάνω της τουριστικά .

Κι όμως το Σύστημα έδωσε τον απεριόριστο χρόνο στους ανθρώπους αυτούς να διαλύσουν τη χώρα, τους κάλυψε τελείως, τους συγκάλυψε.

Ροκάνισαν μαζι τα εκατομμύρια της χώρας, υπερκοστολογούσαν όλα τα έργα, βγαζαν 15 φορές περισσότερα χρήματα, διέλυσαν όλα τα ευρωπαϊκά κονδύλια ,τα κατασπάραξαν και τώρα νοιάζονται μη χάσει η χώρα την ευρωπαϊκή της πορεία .

Αυτοί που φάγαν τα ευρωπαϊκά κονδύλια ,την καναν δική τους ανάπτυξη, παρέδωσαν ενα μπουρδέλο, ένα κράτος ανύπαρκτο με μηδενικές δομές.

Άθλιο σύστημα υγείας ,διαλυμένη παιδεία,ανύπαρκτο οδικο δίκτυο.

Ο ελληνικός λαός αργεί να αντιληφθεί. Πέφτει συνέχεια στην παγίδα των ανόητων, και ανιστόρητων της ιστορίας.

Ενω γνωστότατα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δουλεύουν γι” αυτούς, που ζούνε με κρατικά δάνεια όλα αυτα τα χρόνια, που δεν χρησιμοποιούν συχνότητες χωρίς να πληρώνουν .

Βλέπεις ότι βγαίνουν από το Δ.Ν.Τ. και λένε με θρασύτητα, ότι μόνο δύο δημοσιογράφους εκπαίδευσαν για να στηρίζουν την γραμμή τους.

Ποιος μπορεί να το πιστέψει αυτό;

Κι αν είναι κάτι έντιμο aυτό και συνηθίζεται ,τότε γιατί δε μας δίνουν τα ονόματα των δημοσιογράφων;

Η χώρα εχει γεμίσει απο εγγραματους δοσίλογους, έχει γεμίσει η χώρα αληταριό . Και το δυστύχημα είναι πως η νέα κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να προχωρήσει γρήγορα χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς περιστροφές.

Δεν μπορείς να έχεις τον κόσμο για πάντα μαζί σου, δεν μπορείς να αφήνεις το χρόνο να κυλά εναντίον σου.
Η θεα της τύχης έχει μια τούφα μαλλιά μπροστά μπροστα και πίσω είναι φαλακρη.

Αν δεν πιαστείς από την τούφα αμέσως, τότε γλιστρας στη φαλάκρα.

Ας κινηθεί η κυβέρνηση, ας κινηθει ο πρωθυπουργός, ας κινηθεί η στενή ομάδα γρήγορα πριν ο χρόνος οδήγησει το απεγνωσμένο χερι στην φαλάκρα .

Ο χρόνος τρεχων, ο κίνδυνος κατατρέχων, η απόγνωση διατρέχουσα σώμα και ψυχή.

Έρχεται η Δευτέρα.

Όχι η Δευτέρα παρουσια, η Δευτέρα, μια κανονική Δευτέρα.


Λ.Λ.
ΠΗΓΗ

on 9:34 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Λάκης Λαζόπουλος: Οι καινούργιοι ιδιοκτήτες

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.