Προσοχή! Ίσως είναι όλα μία μπλόφα… Λέτε να…


Αποκαλυπτικό άρθρο …

«Ένα πράγμα δεν μπορούν πλέον να ισχυριστούν οι Έλληνες: Ότι η Ευρώπη και οι δανειστές δεν ενδιαφέρονται γι’ αυτούς. Εδώ και εβδομάδες ακολουθεί η μία συνδιάσκεψη την άλλη, ενώ χθες πραγματοποιήθηκαν δύο σε μία μέρα. Αρχικά οι υπουργοί Οικονομικών και έπειτα οι αρχηγοί κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και οι δύο σύνοδοι χωρίς αποτέλεσμα προς το παρόν, ενώ θα υπάρξει συνέχεια την Τετάρτη και την Πέμπτη. Γεγονός είναι ότι το αδιέξοδο για τη διάσωση της Ελλάδας από μία χρεοκοπία συνεχίζεται», τονίζει η Bild, η οποία προχωρά προχωρά σε μία… ανάλυση της χθεσινοβραδινής Συνόδου Κορυφής.
Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας «εργαζόταν εδώ και μήνες» για αυτή τη Σύνοδο Κορυφής. «Ο ίδιος ήλπιζε προφανώς σε έναν συμβιβασμό της ΕΕ με γενναιόδωρες επιταγές… Ωστόσο έπρεπε να συνειδητοποιήσει ότι το ελληνικό πρόβλημα χρέους δεν λύνεται ούτε με μία συνάντηση σε κορυφαίο επίπεδο» τονίζει η Bild, και μετά από μία αναφορά στις δηλώσεις των αρχηγών κρατών, χθες, μετά τη Σύνοδο, κάνει έκκληση στους αναγνώστες της να είναι «προσεκτικοί», καθώς:

«Τα τεχνάσματα και την κοροϊδία των ελληνικών κυβερνήσεων, τη γνωρίζουν οι χώρες της Ευρώπης εδώ και χρόνια. Δεν αποκλείεται ότι στο τέλος θα αποδειχθούν όλα μία μπλόφα!»
ΠΗΓΗ

on 12:50 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Προσοχή! Ίσως είναι όλα μία μπλόφα… Λέτε να…

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.