ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ: Ένταλμα σύλληψης για συνεργάτη του Παπασταύρου!


ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ «ΔΕΚΑ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥΣ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;

Υπό στενό δικαστικό και αστυνομικό κλοιό βρίσκεται πλέον ο Άγγελος Μεταξάς μετά από κακουργηματική ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη αλλά και ένταλμα που εκδόθηκε για τη σύλληψή του από τις αρμόδιες αρχές. Επιπλέον απαγορεύτηκε η έξοδος του από την χωρα και αναμένεται να εκδοθεί και διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Αφορά το γνωστό Fund των 500 εκ. Ευρώ, στο οποίο εμπλέκεται και ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου. Τους δυο άνδρες όμως τους συνδέει μακρά επιχειρηματική σύμπλευση, πολύ πριν τις κοινές τους διαδρομές μαζί με τις δαιδαλώδεις του αδιευκρίνιστου χρήματος της λίστας.

Συγκεκριμένα, στο ΦΕΚ 10510/15-10-2002 ο Παπασταύρου γίνεται γραμματέας του Δ.Σ. του “M&M Financial Research Οικονομικές Μελέτες Α.Ε.”. Το άλλο μέλος του τριμελούς Δ.Σ. είναι ο Άγγελος Μεταξάς!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ολυμπία, ειχε προηγηθεί η απόπειρα της δικαιοσύνης να πείσει τον κύριο Μεταξά να συνεργαστεί. Η προσπάθεια έπεσε στο κενό.
ΠΗΓΗ

on 9:25 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ: Ένταλμα σύλληψης για συνεργάτη του Παπασταύρου!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.