Απίστευτο και όμως αληθινό !Οι «μένουμε Ευρώπη» υπογράφουν :«Αποδεχόμαστε κάθε απαίτηση των Θεσμών»


Μετά από πέντε χρόνια μνημονίων, που πυροδότησαν τεράστιες αντιδράσεις λόγω του εξαιρετικά υψηλού κοινωνικού τους κόστους, υπάρχουν Έλληνες πολίτες που υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση υπέρ των προγραμμάτων λιτότητας!

Πρόκειται για τους διοργανωτές των κινητοποιήσεων «μένουμε Ευρώπη», που τίθενται υπέρ του άμεσου συμβιβασμού με τους δανειστές προκειμένου να διασφαλιστεί η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και την ΕΕ.

Στην ιστοσελίδα menoumevropi.wordpress.com έχει αναρτηθεί κείμενο στο οποίο αναφέρεται:

«Όλοι σε ένδειξη ανιδιοτέλειας και αυταπάρνησης παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και εγγυόμαστε στους Θεσμούς τη συμμετοχή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι θυσίες μας θα μείνουν στην ιστορία.
Για το παρόν.
Για το μέλλον.
Για τα παιδιά μας.

Η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.»

Γι΄ αυτό λοιπόν οι φιλοευρωπαϊστές υπογράφουν «ατομικά την υπεύθυνη δήλωση ότι αποδεχόμαστε οποιαδήποτε έκτακτη ή μόνιμη εισφορά, μείωση μισθού ή συντάξεως και εγγυόμαστε με την προσωπική μας περιουσία ώστε να καλύψουμε κάθε απαίτηση των Θεσμών για την επίτευξη μίας ιστορικής ευρωπαϊκής συμφωνίας»!
Το πρόβλημα είναι ότι τα μέτρα λιτότητας δεν επιβάλλονται μόνο σε εκείνους που τα αποζητούν…

topontiki.gr
ΠΗΓΗ

on 11:43 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Απίστευτο και όμως αληθινό !Οι «μένουμε Ευρώπη» υπογράφουν :«Αποδεχόμαστε κάθε απαίτηση των Θεσμών»

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.