Δεν πήγε ο Στουρνάρας στην επιτροπή Διαφάνειας για την SIEMENS


Δεν πήγε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με αντικείμενο το σχέδιο συμφωνίας συμβιβασμού που έγινε μεταξύ της Ελλάδας και της Siemens.
Δήλωσε την πρόθεσή του παραστεί άλλη ημέρα και προτείνει εναλλακτικά τις εξής ημερομηνίες: 6, 7, 9, 10, 20, 21, 23 Ιουλίου.
Σε επιστολή του προς την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία εστάλη με φαξ, ο διοικητής της ΤτΕ ευχαριστεί για την πρόσκληση και επισημαίνει πως «λόγω των δυσκολιών που περνά σήμερα η οικονομία της χώρας και κατ’ επέκταση το τραπεζικό σύστημα», η ανάγκη πληρότητας εκτέλεσης των καθηκόντων του δεν του επιτρέπει να παραστεί.
ΠΗΓΗ

on 6:01 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Δεν πήγε ο Στουρνάρας στην επιτροπή Διαφάνειας για την SIEMENS

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.