Θαύμα! Το ΠΑΣΟΚ είδε σκάνδαλο.


Το ΠΑΣΟΚ της διαφθοράς μίλαει για «μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο» επειδή ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε Plan B ως όφειλε ο καθένας στη θέση του. Τόσα σκάνδαλα έκαναν, ακόμη δεν έμαθαν ποιο είναι το μεγάλο, ποιο το μικρό και ποιο το ανύπαρκτο;

του Νίκου ΜωραΐτηΑύριο (Παρασκευή) το πρωί απαντά ο πρωθυπουργός στη Βουλή, στην επίκαιρη ερώτηση από την ανεπίκαιρη Φώφη Γεννηματά:

«Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να ενημερώσει τη Βουλή και τον ελληνικό λαό για τους σχεδιασμούς του Plan B, καθώς και για την προσωπική του ανάμειξη σε αυτούς. (…) Είτε να διαψεύσει και να διαγράψει τον κ. Βαρουφάκη, είτε να απολογηθεί ενώπιον του ελληνικού λαού για τις δραματικές συνέπειες των μεθοδεύσεών του», αναφέρει το κείμενο με το οποίο ζητεί εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ναι, του ΠΑΣΟΚ του χρηματιστηρίου, των μιζών για τα εξοπλιστικά, των βαλιτσών, των υποβρυχίων που γέρνουν, του βασικού μετόχου, του νόμου περί ευθύνης υπουργών, της διαπλοκής με τους επιχειρηματίες, των Ολυμπιακών Αγώνων, του ΔΝΤ, του Μνημονίου.

Ναι, του ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ, του Σημίτη, του Παπακωνσταντίνου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη, του Γιάννου, του Άκη, του Βενιζέλου, του Λαλιώτη, του Πάγκαλου, της Βάσως – χάνω το μέτρημα, πού να θυμηθώ τόσα ονόματα.

Ναι, το ΠΑΣΟΚ της διαφθοράς μίλαει για «μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο» επειδή ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε Plan B ως όφειλε ο καθένας στη θέση του. Τόσα σκάνδαλα έκαναν, ακόμη δεν έμαθαν ποιο είναι το μεγάλο, ποιο το μικρό και ποιο το ανύπαρκτο;

Αυτά, βέβαια, δεν είναι σκέψεις Φώφης. Είναι τακτική βαθέος ΠΑΣΟΚ, αυτού που της γράφει τους λόγους που συλλαβίζει, αυτού που της υπαγορεύει την πολιτική υπεράσπισης της μίζας και της δωροδοκίας.

Η Φώφη Γεννηματά φέρει ένα άσπιλο επώνυμο και ένα λασπωμένο κόμμα. Καλείται να επιλέξει ανάμεσα στα δύο. Προς το παρόν, χτίζει πυργάκια στην καλοκαιρινή άμμο με τη λάσπη με την οποία την προμηθεύουν σύμβουλοι, κόλακες και απομεινάρια ενός εφιαλτικού χθες.
ΠΗΓΗ

on 8:54 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Θαύμα! Το ΠΑΣΟΚ είδε σκάνδαλο.

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.