Ανοίγει τα χαρτιά του ο πρωθυπουργός


Ξεκίνησε η συνέντευξή του για τις επόμενες κινήσεις στο εσωκομματικό πεδίο
Για τις επόμενες κινήσεις του στο εσωκομματικό πεδίο μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στο Ραδιόφωνο στο Κόκκινο και στον Κώστα Αρβανίτη.

Στη συνέντευξή του κάνει λόγο για τις κινήσεις που έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα πριν φτάσουμε στην συμφωνία , ενώ έκανε αναφορά και στο επιχείρημα ότι κανείς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι υπέστειλε την σημαία της αριστερής αντίληψης για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων ενώ θα αναφερθεί στα βήματα που θα κάνει μετά την ψήφιση της συμφωνίας και τα οποία θα ανακουφίσουν τους έλληνες πολίτες.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται ακόμα να είναι επικριτικός για την στάση που κράτησαν τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας στις ψηφοφορίες μέσα στην Βουλή και θα τοποθετηθεί υπέρ του δημοψηφίσματος ή ενός γρήγορου συνεδρίου προκειμένου να επιλυθούν τα εσωκομματικά προβλήματα.
ΠΗΓΗ

on 12:28 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Ανοίγει τα χαρτιά του ο πρωθυπουργός

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.