ΔΝΤ: Το Ταμείο θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα μόνο μετά τη συμφωνία Ελλάδας – Ε.Ε.


Λίγες ώρες χρειάστηκαν να περάσουν για να επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας «Financial Times» σχετικά με τη μη συμμετοχή του ΔΝΤ στο νέο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας.

Αξιωματούχος του διεθνούς χρηματοοικονομικού οργανισμού στην Ουάσινγκτον, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας πριν η Αθήνα αποδεχθεί ένα συνεκτικό πακέτο μεταρρυθμίσεων και πριν οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταλήξουν σε μια συμφωνία για την ελάφρυνση του ελληνικού κρατικού χρέους.

«Το ΔΝΤ δεν θα συμμετάσχει παρά μόνον όταν εκπληρωθούν οι όροι αυτοί», είπε ο αξιωματούχος (του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό) και εκτίμησε πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί πριν περάσουν μήνες. «Θα χρειαστεί κάποιος χρόνος ώστε να γίνει το απαραίτητο προπαρασκευαστικό έργο», δήλωσε ο αξιωματούχος.
ΠΗΓΗ

on 8:34 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΔΝΤ: Το Ταμείο θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα μόνο μετά τη συμφωνία Ελλάδας – Ε.Ε.

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.