Ο εισαγγελέας καλεί τον Παπασταύρου για το «μαύρο» χρήμα στη Λίστα Λαγκάρντ


Τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου –τον οποίο είχε προσπαθήσει να «καθαρίσει» από τη Λίστα Λαγκάρντ προεκλογικά ο πρώην πρωθυπουργός όπως είχε αποκαλύψει το HOT DOC– κάλεσε ως ύποπτο για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης...


Ο Σταύρος Παπασταύρου επέλεξε να μην εμφανιστεί ο ίδιος ενώπιον του εισαγγελέα αλλά ο δικηγόρος του ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο πελάτης του μετά τις 15 Αυγούστου.

Σημειώνεται, ότι όπως αποκαλύφτηκε, ο Παπασταύρου ήταν ένας από τους μεγαλοκαταθέτες της Λίστας Λαγκάρντ με λογαριασμό 5.386.374 ευρώ τον οποίο διατηρούσε από κοινού με τον πατέρα του – ο οποίος έχει πεθάνει- αλλά και τη μητέρα του, που επίσης κλήθηκε ενώπιον εισαγγελέα ως ύποπτη διάπραξης των ίδιων αξιοποίνων πράξεων.
ΠΗΓΗ

on 1:02 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Ο εισαγγελέας καλεί τον Παπασταύρου για το «μαύρο» χρήμα στη Λίστα Λαγκάρντ

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.