Τι είναι πραγματικά το ESM που δεν σας είπαν τα ΜΜΕ;


Πολλοί απο εσάς ακούτε για τον Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (European Stability Mechanism - ESM) που είναι ένα μόνιμο...
πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα 19 μέλη της Ευρωζώνης.
Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb,τα ΜΜΕ δεν λένε πως το ESM πρέπει να έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα να παρίσταται ενώπιον του δικαστηρίου. Το ESM τα κεφάλαια και τα περιουσιακά στοιχεία πρέπει να έχουν ασυλία απο κάθε μορφής δικαστική εξουσίας.
Η περιουσία, τα κεφάλαια, και τα περιουσιακά στοιχεία του ESM πρέπει να έχουν ασυλία απο έρευνα, επίταξη, κατάσχεση, απαλλοτρίωση ή άλλη μορφής κατάσχεσης, ανάσυρση ή αποκλεισμός απο εκτελεστική, δικαστική, διοικητική ή νομοθετική δράση.
Οι διοικητές, αναπληρωτές διοικητές, διευθυντές και αναπληρωτές διευθυντές, ο διευθύνων σύμβουλος και τα μέλη του προσωπικού πρέπει να έχουν ασυλία απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με τις πράξεις τους και διασφάλιση απορρήτου όσον αφορά τα επίσημα έγγραφα και ντοκουμέντα.
ΠΗΓΗ

on 11:17 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Τι είναι πραγματικά το ESM που δεν σας είπαν τα ΜΜΕ;

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.