Προς MEGA, ANT1, STAR, SKAI, Alpha, κτλ «ομώνυμους», σοβαρευτείτε κύριοι ...


Πόσο ηλίθια νομίζετε ότι είναι η κοινή γνώμη …κύριοι;;

ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ στην παρούσα φάση … γιαυτό σας λέμε να παρακάτω.
Δεν αντιλαμβάνονται λέτε οι πολίτες την σκοπιμότητα της κάθε στοχοποίησης που κάνετε;;
Ξέρετε τι λένε για το “bullying” που κάνετε – μετά την πρόεδρο της Βουλής – στο κύριο Βαρουφάκη … στα καφενεία στις παρέες κτλ;;

Α.. ότι «χτυπάτε το σαμάρι για να πονέσει ο γάιδαρος » … ήτοι, στόχος είναι να αποδημήσετε την εικόνα του πρωθυπουργού , εφόσον τον ταυτίσετε τελικά με τα ( σύμφωνα με εσάς ) σχετικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας υπουργού του…. σας αρέσει να γελάνε στο καφενείο όταν ακούνε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ;;
Β.. ότι , στρέφοντας τα βέλη σε αυτόν , απ ενοχοποιείτε τις ευθύνες εκείνων που μας οδήγησαν στο πλέον σκληρό μνημόνιο … πχ επειδή έμαθαν τάχα μου οι εταίροι μας «για την Εσχάτη Προδοσία » …τα σχέδια περί δραχμής δλδ , και «θύμωσαν».
Γ…ότι «κόβετε » τον «αέρα» σε μια ενδεχόμενη επίσημη απόπειρα επιστροφή στην δρχ
Δ…Ότι , αποσπάτε την προσοχή του κόσμου , ώστε, να μην αντιληφθεί τα σκληρά μέτρα κ.α

Ξέρετε τι λένε για τα , περί αριστερής πλατφόρμας , την οποία ως ( ρήξη ) παρουσιάζετε με ευφάνταστη υπερβολή και αγωνιάτε να επισημοποιείτε κάθε ημέρα … στα καφενεία στις παρέες κτλ;;

Α.. ότι σας «δουλεύουν» οι .. του ΣΥΡΙΖΑ αφού , με τον τρόπο αυτό τους βοηθάτε να μην χάσουν την επαφή με την κοινωνία … μετά από την ψήφιση του μνημονίου , ότι δλδ , τα περί αριστερής πλατφόρμας , είναι «κόλπο» για να μην χάσει την στήριξη των πολιτών ο ΣΥΡΙΖΑ
Β..ότι ξαφνικά , θα σας αιφνιδιάσουν με μια ψήφο εμπιστοσύνης … και θα «ψάχνεστε»
Γ.. ότι «χρειάζεται » η εταίροι μας , να φοβούνται ένα τέτοια ενδεχόμενο ( επιστροφή στην δρχ που συντηρεί η αριστερή πλατφόρμα ) για να «μαλακώνουν» , στο φόβο μια κοινωνικής έκρηξης , εάν , αποτύχουν τα μέτρα που μας αναγκάζουν να πάρουμε.
Δ… ότι επιτίθεστε στην κυβέρνηση διότι θα σας πάρει τις άδειες και ότι θα σας αναγκάσει σε υψηλή φορολόγηση , σε πληρωμή οφειλόμενων φόρων κτλ

Αν χάσετε την σοβαρότητά σας , θα χάσουμε την σημαντικότατη συμβολή σας , στον ποιο κρίσιμο «πόλεμο» που διεξάγει η πατρίδα μας , αφού , η δυναμική της κοινής γνώμης δεν θα μπορεί να εστιάσει σωστά ..

Γίνετε χρήσιμοι κύριοι ..

Επιτεθείτε στον πραγματικό εχθρό , επιτεθείτε π.χ στο χρέος κάνοντας τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ να μιλάνε … να παραμιλούν για την αναπόφευκτη ανάγκη κουρέματος 40% ώστε να καταστεί βιώσιμο και να πετύχουν … μόνο τότε , στο πρόγραμμά που μας επέβαλλαν … οι εταίροι μας .

Κατακρίνετε την πολιτική λιτότητας , μιλήστε για το εφικτό ή μη της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης , ξεσκεπάστε την σκοπιμότητα των μνημονίων, την τοκογλυφία , αφήστε να ακουστούν οι άνθρωποι του πνεύματος … η αντίθετη άποψη , στηρίξτε την δημοκρατία περισσότερο, βοηθήστε , την πρώτη οικουμενική κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που σχηματίστηκε χωρίς μετακίνηση των κομμάτων , μη βρίσκεστε απέναντι σε αυτήν την συνολκή – εθνική προσπάθεια .

Τότε , θα πετύχετε … και με το παραπάνω , να κερδίσετε την «συγκίνηση » της κοινής γνώμης , τότε θα καταφέρετε περισσότερα από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

hellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
ΠΗΓΗ

on 11:17 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Προς MEGA, ANT1, STAR, SKAI, Alpha, κτλ «ομώνυμους», σοβαρευτείτε κύριοι ...

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.