Χρηματιστήριο: Ξεμπλόκαραν οι τράπεζες, στο +1,60% ο Γενικός Δείκτης


Με άνοδο άνοιξε σήμερα το Χρηματιστήριο, μετά τις τρεις σερί πτωτικές συνεδριάσεις...


Συγκεκριμένα, στις 11:23 ο Γενικός Δείκτης ενισχυόταν σε ποσοστό 1,60%, στις 653,75 μονάδες.

Για μια ακόμη μέρα, όμως, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις τράπεζες, μετά τις βαρύτατες απώλειες που υπέστησαν στις τρεις πρώτες συνεδριάσεις της εβδομάδας.

Η εικόνα σήμερα είναι σαφώς καλύτερη, με την Eθνική και τη Eurobank να σημειώνουν κέρδη (+13,85% και +9,62% αντίστοιχα), την Alpha Bank να υποχωρεί κατά -13,39% και την Πειραιώς να σημειώνει πτώση της τάξης του -7,97%. «Εκπληξη» από την Attica Bank, που ενισχύεται σε ποσοστό 19,23%.

Ακόμα κι έτσι, πάντως, οι τιμές των τραπεζικών μετοχών παραμένουν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, γεγονός που ίσως ωθήσει κάποιους επενδυτές στο να προβούν σε αγορές...
ΠΗΓΗ

on 12:52 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Χρηματιστήριο: Ξεμπλόκαραν οι τράπεζες, στο +1,60% ο Γενικός Δείκτης

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.