Μέχρι και το 18% θα φθάσει η μείωση των συντάξεων από τον Σεπτέμβριο


Με τη σύνταξη που θα καταβληθεί στο τέλος Αυγούστου θα δουν περίπου 2,6 εκατομμύρια συνταξιούχοι τις νέες μειώσεις στην τσέπη τους.

Αιτία, η εισφορά υπέρ του κλάδου υγείας που θα ισχύσει για πρώτη φορά, όπως προκύπτει και από τη σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε το ΙΚΑ.

Όπως προκύπτει και από την εγκύκλιο, θα παρακρατηθούν οι εισφορές Ιουλίου και Αυγούστου οι οποίες έχουν οριστεί με συντελεστή 6% για τις κύριες συντάξεις (έναντι 4% μέχρι τώρα) και 6% για τις επικουρικές (για πρώτη φορά).

Η εισφορά θα επιβληθεί επί του αρχικού μεικτού μηνιαίου ποσού, δηλαδή επί του ποσού πριν τις εισφορές που έχουν υπολογισθεί για τις κύριες συντάξεις.

Συνολικά, γι αυτήν τη φορά, οι συντάξεις θα είναι μειωμένες ακόμη και μέχρι 18%.

ΠΗΓΗ

on 11:23 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Μέχρι και το 18% θα φθάσει η μείωση των συντάξεων από τον Σεπτέμβριο

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.