Μετά τις 20 Αυγούστου …τα σημαντικά


Μετά τις 20 Αυγούστου αναμένονται περαιτέρω πολιτικές εξελίξεις αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, καθώς μέχρι τότε η κυβέρνηση ασχολείται αποκλειστικά με την ολοκλήρωση των τεχνικών διαδικασιών και αναμένει την έκβαση των ψηφοφοριών στα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια, που θα επικυρώσουν την υπογραφή της συμφωνίας με τον ESM και την εκταμίευση του ποσού που προβλέπεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου, οπότε και θα έχει συναντήσεις με τα μέλη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι από τις 20 Αυγούστου και μετά θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω κινήσεις της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ψηφοφορία της συμφωνίας και του μνημονίου στην Βουλή, κατά την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κατέγραψε σημαντικές εσωκομματικές απώλειες, η κυβέρνηση προσανατολίζεται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.
ΠΗΓΗ

on 8:38 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Μετά τις 20 Αυγούστου …τα σημαντικά

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.