Μαρτυρία ΣΟΚ Σύριου μετανάστη: Θα έρθουν στην Ελλάδα άλλοι 500.000 μετανάστες


Ο Σύριος μετανάστης...
Χαλάφ Ακχόσο, αποκαλύπτει πως θα έρθουν ακόμα 500.000 μετανάστες από Συρία, Πακιστάν και Αφγανιστάν και πως ποτέ δεν θα σταματήσουν οι εισροές μεταναστών από την Τουρκία.

Συγκεκριμλενα αναφέρει πως «Ετοιμάζονται να έρθουν μέσω Τουρκίας πάνω από 500.000 χιλιάδες μετανάστες από Συρία, Αφγανιστάν, Ιράν, Ιράκ, Αλγερία, Μαρόκο και Πακιστάν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι φοβισμένοι λόγω των πολεμικών καταστάσεων που ζουν θέλουν μία δεύτερη ευκαιρία ζωής και πληρώνουν όσο όσο για να φύγουν.

Πουλάνε σπίτια, ό,τι έχουν και δίνουν στους δουλεμπόρους από 1.000 μέχρι και 2.000 δολάρια ανά άτομο για να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα. Αν κάποιος δεν έχει χρήματα δεν μπορεί να μπει καν μέσα στη βάρκα. Ξέρω ότι το Σεπτέμβρη θα έρθουν πάρα πολλοί μετανάστες εδώ. Κάθε μέρα είμαι από τα χαράματα στην Ομόνοια και βλέπω πάνω από 200 άτομα να είναι συγκεντρωμένα χωρίς να ξέρουν τι θα κάνουν και που θα πάνε. Εδώ στο κέντρο έρχονται πιο πολύ Σύροι, που είναι ήσυχοι και δε δημιουργούν προβλήματα. Αυτοί που είναι από Πακιστάν ή Αφγανιστάν πηγαίνουν στην πλατεία Βικτωρίας.

Οι Σύροι μη ξεχνάμε ότι έρχονται με χρήματα άρα μπορούν να αγοράσουν και το φαγητό τους και ότι θέλουν άρα δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλούνται οι ιδιοκτήτες μαγαζιών στο κέντρο. Εγώ επειδή μιλάω και ελληνικά είμαι εδώ και 8 χρόνια σε αυτή τη χώρα προσπαθώ να τους βοηθάω. Είμαι κοντά τους για ό,τι με χρειαστούν. Οι μετανάστες αν ήξεραν την κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί εδώ στην Ελλάδα δεν πιστεύω ότι θα έρχονταν ποτέ». Ο ίδιος είναι εδώ αρκετά χρόνια και βοηθάει όσους έρχονται.
ΠΗΓΗ

on 6:47 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Μαρτυρία ΣΟΚ Σύριου μετανάστη: Θα έρθουν στην Ελλάδα άλλοι 500.000 μετανάστες

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.