ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ 6,5 ΕΤΩΝ -Κάτω από τα 40 δολ/βαρέλι το πετρέλαιο …Εδώ;;;


Η τιμή του αμερικανικού αργού πετρελαίου μειώθηκε κάτω από τα 40 δολάρια το βαρέλι, που είναι η χαμηλότερη από την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2009, καθώς αυξήθηκε η προσφορά του στη Βόρεια Αμερική και τη Μέση Ανατολή, ωθώντας τα αποθέματά του σε επίπεδα ρεκόρ.

Στον αντίποδα η τιμή του χρυσού ενισχύεται 0,6% στα 1.160 δολ./oz.

Το πετρέλαιο έχασε το ένα τρίτο της αξίας του από τον Ιούνιο, λόγω της υψηλής παραγωγής στις ΗΠΑ, της άντλησης ρεκόρ στη Μέση Ανατολή και της ανησυχίας για τη μειούμενη ζήτηση από τις ασιατικές οικονομίες.

Η τιμή του πετρελαίου υποχωρεί 3,3% στα 39,97 δολάρια ανά βαρέλι. Σημειώνεται ότι ο μαύρος χρυσός θα καταγράψει απώλειες για όγδοη διαδοχική εβδομάδα.

Στην Ελλάδα;;;;

εδώ η κοροϊδία πάει σύννεφο….
 ΠΗΓΗ

on 1:15 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ 6,5 ΕΤΩΝ -Κάτω από τα 40 δολ/βαρέλι το πετρέλαιο …Εδώ;;;

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.