ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Αποχωρεί οριστικά η οικογένεια Μπόμπολα από τα ΜΜΕ!


Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στην πιάτσα η στάση που κρατά η οικογένεια Μπόμπολατόσο στον «Πήγασο» όσο και στο Mega.

Η στρατηγική που έχουν επιλέξει, δημιουργεί σειρά ερωτημάτων αναφορικά με τα μελλοντικά σχέδιά τους. Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό διάθεση αποχώρησης από τον κλάδο των Μέσων.

Αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή που πήρε τα ηνία του συγκροτήματος στα χέρια του οΦώτης Μπόμπολας. Βλέποντας τα οικονομικά του μαγαζιού, είχε αποφασίσει ότι η παρτίδα δύσκολα μπορούσε να βγει. Κάπως έτσι ξεκίνησε να... «συμμαζεύει» κυρίως τα έντυπα, ενώ επαναπροσδιόρισε τη στάση του σε σχέση με το Μega. Οι κινήσεις του νεότερου Μπόμπολα είχαν συναντήσει τις αντιδράσεις του πρεσβύτερου, Γιώργου Μπόμπολα, ο οποίος έδειχνε να μην κατανοεί τη στρατηγική που είχε επιλέξει ο διάδοχός του.
Ακόμη και στην περίπτωση της κουβέντας που είχε ξεκινήσει ο Φώτης Μπόμπολας με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη, υπήρχε διαφορετική προσέγγιση από τον Γιώργο Μπόμπολα.Εσχάτως, όμως, φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα, αφού, φαίνεται να υπάρχει κοινή.

γραμμή πλεύσης ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Οι δύο άνδρες δείχνουν να έχουν αποφασίσει την οριστική αποχώρηση από τα media. Γι’ αυτό και πλέον συζητούν με τον Ψυχάρη το θέμα της συγχώνευσης, που για κάποιους είναι πολύ κοντά. Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τον ΔΟΛ, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να συμμετάσχει στις διαδικασίες και γερμανικό fund, που έχει δείξει ενδιαφέρον να εμπλακεί στα ελληνικά media.
ΠΗΓΗ

on 12:11 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Αποχωρεί οριστικά η οικογένεια Μπόμπολα από τα ΜΜΕ!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.