ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΑΝΕΛ...


ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΖΙ;
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πάρουν μέρος στις εκλογές -οπότε αυτές γίνουν- αυτόνομα, σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου από τη Μυτιλήνη, την...
οποία επισκέφτηκε σήμερα, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ είπε χαρακτηριστικά πως το οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πάρουν μέρος στις εκλογές οπότε αυτές γίνουν αυτόνομα, δεσμευόμενοι, όμως, προεκλογικά ότι μετά τις εκλογές θα ξανασυνεργαστούν σε κυβερνητικό επίπεδο με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Ανάλογη δήλωση έκανε σήμερα και ο Τέρενς Κουίκ ο οποίος είπε ότι οι ΑΝΕΛ δεν έχουν συζητήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ κοινή κάθοδο σε ενιαίες λίστες, προσθέτοντας ότι προετοιμάζονται για να κατέβουν αυτόνομα στις εκλογές.

«Ο κόσμος επικροτεί και θα μας επιβραβεύσει για τη συνεπή συμπεριφορά μας, για την ανυποχώρητη και ομοιογενή συμπεριφορά των 13 βουλευτών μας και όλων των στελεχών, στο να στηρίξουμε τον Αλέξη Τσίπρα και τις επιλογές του αρχηγού μας Πάνου Καμμένου», είπε.
ΠΗΓΗ

on 6:59 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΑΝΕΛ...

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.