Όλα δείχνουν εκλογές τον Οκτώβριο – Το ημερολόγιο Τσίπρα


Η εσωκομματική αντιπολίτευση οδηγεί το Μαξίμου σε κάλπες και μάλιστα είναι πολλοί εκείνοι που δίνουν ήδη και συγκεκριμένη ημερομηνία εκλογών μέσα στον Οκτώβριο
Ήδη η τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, στις 25 του μήνα, μοιάζει ως ορόσημο για το Μαξίμου. Μάλιστα πηγές από την κυβέρνηση αναφέρουν ότι ο Α. Τσίπρας...
δεν θα περιμένει καν το Συνέδριο του κόμματος για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Αντίθετα λένε αυτό δεν θα ήταν τίποτα παραπάνω από φθωρά για τον ίδιο και το κόμμα και έτσι όλα δείχνουν ότι η καταψήφιση, όπως άλλωστε προειδοποίησε τις δύο τελευταίες ημέρες ο Π. Λαφαζάνης από την Αριστερή Πλατφόρμα της συμφωνίας θα ανοίξει τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Απ' τη μια το Μαξίμου ετοιμάζει λίστες χωρίς του “πλατφορμιστές” και από την άλλη η Αριστερή Πλατφόρμα φαίνεται πως ήδη σχεδιάζει τη συγκρότηση ξεχωριστής κοινοβουλευτικής ομάδας και συντεταγμένη πορεία ως τις κάλπες με το γνωστό σύνθημα κατά του μνημονίου και υπερ του εθνικού νομίσματος.
ΠΗΓΗ

on 11:25 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Όλα δείχνουν εκλογές τον Οκτώβριο – Το ημερολόγιο Τσίπρα

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.