Δείτε το "εξωγήινο" πλάσμα που εντοπίστηκε στον Κόλπο του Μεξικού! (Βίντεο)


Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο από υποβρύχια κάμερα στον Κόλπο του Μεξικού και αποτυπώνει ένα πραγματικά σπάνιο θαλάσσιο πλάσμα.

Το μυστηριώδες πλάσμα που παραπέμπει σε εξωγήινη ζωή φαίνεται να κουβαλά μία μικρή καμπάνα σε σχήμα δίσκου, ενώ έχει επίσης τέσσερα παχιά πλοκάμια που μπορούν να επεκταθούν μέχρι και έξι μέτρα!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, πρόκειται για Stygiomedusa gigantea, ένα σπάνιο είδος μέδουσας που ζει σε πολύ μεγάλο βάθος και έχει καταγραφεί λιγότερες από 100 φορές τα τελευταία 100 χρόνια, στα οποία είναι γνωστή η παρουσία του.

ΠΗΓΗ

on 7:34 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Δείτε το "εξωγήινο" πλάσμα που εντοπίστηκε στον Κόλπο του Μεξικού! (Βίντεο)

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.