Γελάει ο πλανήτης -Δίνουν βραβείο Ειρήνης και Δικαιοσύνης στον Κιμ Γιονγκ Ουν


Βραβείο ειρήνης θα λάβει τον Σεπτέμβριο ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι πως το βραβείο δεν θα δοθεί από την ίδια του την χώρα, όπως ήταν αναμενόμενο, αλλά από την Ινδονησία....

Μία από τις κόρες του πρώτου προέδρου της Ινδονησίας Σουκαρνό πρότεινε να απονεμηθεί στον ηγέτη της Βόρεις Κορέας βραβείο για την ειρήνη και την δικαιοσύνη, απορρίπτοντας ως δυτική προπαγάνδα τις επιδόσεις του στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με ειρωνικά σχόλια, διότι το εν λόγω βραβείο έχει απονεμηθεί σε προσωπικότητες όπως ο Μαχάτμα Γκάντι και την ακτιβίστρια Αούνγκ Σαν Σου Κι.
Δημοσίευμα της Jakarta Globe αναφέρει πως το βραβείο δίνεται κάθε χρόνο σε προσωπικότητες που έχουν συμβάλλει στην παγκόσμια ειρήνη και ανάπτυξη.

«Θα δώσουμε το βραβείο στον πρόεδρο, Κιιμ Γιονγκ Ουν, επειδή υπήρξε συνεπής στην πραγματοποίηση των ιδανικών του μεγάλου ηγέτη, Κιμ Ιλ Σουνγκ, για την καταπολέμηση του ιμπεριαλισμού. Έτσι, αυτό θα είναι μια συνέχεια και θα δοθεί το βραβείο στον Κιμ Γιονγ Ουν για την επιμονή του στην καταπολέμηση της νεοαποικιοκρατίας», αναφέρει η Rachmawati Soekarnoputri, κόρη του πρώην προέδρου της Ινδονησίας, Sukarno.

Να θυμίσουμε πως τελευταίο θύμα του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας ήταν ένας αγρότης, που διατηρούσε φάρμα με χελώνες, καθώς είχε κατηγορηθεί από τον Κιμ Γιονγκ Ουν πως δεν φρόντιζε τα ζώα.
ΠΗΓΗ

on 9:42 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Γελάει ο πλανήτης -Δίνουν βραβείο Ειρήνης και Δικαιοσύνης στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.