ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ: Ολλανδοί τουρίστες απαιτούν από Ελληνίδα να φύγει από την παραλία στην νότια Κρήτη γιατί…


Δεν πίστευε στα αυτιά της κάτοικος της περιοχής όταν...
πήγε να κάνει το μπάνιο της στην παραλία του Αφραθιά στο Τυμπάκι.

Όπως μας κατήγγειλε η παθούσα, πριν μερικές ημέρες θέλησε να πάει να κάνει το μπάνιο της στην περιοχή του Αφραθιά.

Στο σημείο βρισκόταν μια Ολλανδή η οποία όταν αντιλήφθηκε πως ήταν Ελληνίδα άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να χειρονομεί, απαιτώντας από την Ελληνίδα να φύγει αμέσως γιατί η παραλία ανήκει στους Γερμανούς και στους Ολλανδούς.

Η παθούσα προσπάθησε να της εξηγήσει αλλά η αναιδέστατη τουρίστρια συνέχισε την επίθεση και τους βαρείς χαρακτηρισμούς τύπου ‘’Οι Έλληνες αντί να ερχόσαστε για μπάνιο στις παραλίες μας, να καθόσαστε στα σπίτια σας και να σκεφτείτε πώς θα αποπληρώσετε τα χρέη σας’’, και ‘’Έχω βαρεθεί όπου είμαι να περιτριγυρίζομαι από Έλληνες’’.

Όπως μας ανέφερε η παθούσα, φυσικά και δεν έφυγε και αυτό εξόργισε την Ολλανδή η οποία την έβρισε στα Ελληνικά, ενώ φεύγοντας της έκανε και μια άσεμνη χειρονομία.

Από την πλευρά μας να πούμε ευτυχώς που δεν υπήρχε άλλος κόσμος εκεί πέρα, γιατί δεν ξέρω τι κατάληξη θα είχε η αναιδέστατη Ολλανδέζα.

Καλό θα είναι κάποιοι να σέβονται τον χώρο που τους φιλοξενεί και να μην προκαλούν γιατί ο κόσμος έχει πολλά στο κεφάλι του με όλα αυτά που γίνονται, και μια σπίθα μπορεί να ανάψει φωτιά
ΠΗΓΗ

on 12:39 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ: Ολλανδοί τουρίστες απαιτούν από Ελληνίδα να φύγει από την παραλία στην νότια Κρήτη γιατί…

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.