ΣΕ ΕΥΝΟΪΚΟΤΑΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΝΔ - ΑΝΕΛ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκλογές, σε αυτή την εκλογική...
αναμέτρηση το προεκλογικό περιβάλλον για την Χρυσή Αυγή θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για τέσσερις βασικούς λόγους...
1. Στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ο αρχηγός και οι περισσότεροι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ήταν προφυλακισμένοι και "σταμπαρισμένοι" με βαριά κακουργήματα περι εγκληματικής οργάνωσης κλπ.
2. Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 εκτός από την προφυλάκιση των βουλευτών της Χ.Α. δεν υπήρχε σοβαρή έξαρση στο μεταναστευτικό και δεν υπήρχε το ίδιο πρόβλημα με την εγκληματικότητα αλλοδαπών που ληστεύουν και δολοφονούν.
3. Αντιθέτως με τις προηγούμενες εκλογές, αυτή η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί με τη μετανάστευση προσφύγων και όχι μόνο να παίζει πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία με ότι και αν σημαίνει αυτό για τους πολίτες και το πολιτικό σύστημα.
4. Και τέλος σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα είναι έξω από τη φυλακή, θα μπορούν να μιλάνε σε συγκεντρώσεις και να συμμετέχουν σε συζητήσεις τηλεοπτικών καναλιών.
Οι συνθήκες σε αυτές τις εκλογές για την Χρυσή Αυγή θα είναι πολύ ευνοϊκές. Ας το έχουν αυτό υπόψιν τους στη ΝΔ και στους ΑΝΕΛ γιατί, κυρίως από αυτούς θα αλιεύσει ψηφοφόρους το κόμμα Μιχαλολιάκου...
ΠΗΓΗ

on 6:28 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΣΕ ΕΥΝΟΪΚΟΤΑΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.