Όταν ο Ευαγγελάτος μετέφερε ένα υδροστρόβιλο από την Φλώριντα των ΗΠΑ στην Πρέβεζα

01
Για το Newsit του Ευαγγελάτου, όπως και άλλα δημοφιλή διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, έχουμε πει και στο παρελθόν, ότι πρόκειται για υπηρέτες της εγχώριας ολιγαρχίας και των συμφερόντων τους. Μας πούλησαν Μνημόνια, ως μονοδρόμους, απέκρυψαν την αντίσταση σε αυτά του λαού. Αλλά μην νομίζετε ότι και για ΜΗ πολιτικές ειδήσεις προσφέρουν σοβαρή ενημέρωση. Αυτή είναι η εικόνα, σημερινής είδησης του Ευαγγαλάτου:Για να μην σας κουράζουμε, ας σας δείξουμε από ποια τοποθεσία είναι τραβηγμένη η συγκεκριμένη φωτογραφία του υδροστρόβιλου…..
Μια ωραία φωτογραφία από την Φλώριντα των ΗΠΑ, της παραλίας της Tampa!

on 3:37 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Όταν ο Ευαγγελάτος μετέφερε ένα υδροστρόβιλο από την Φλώριντα των ΗΠΑ στην Πρέβεζα

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.