Ο "ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ


"ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ"
Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για το μέλλον της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ αποκαλύπτει σήμερα ο "Βηματοδότης". Αντιγράφουμε αυτούσιο το σχόλιο...
"Εφθασε η ώρα της διάλυσης της συνεργασίας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ. Ο Αλ. Τσίπρας απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο κοινής καθόδου στις εκλογές με τον Πάνο Καμμένο. «Αυτά τα περί κοινού ψηφοδελτίου ή κοινών υποψηφίων με τους ΑΝΕΛ ξεχάστε τα» μου έλεγε ένας εκ των πλέον στενών συνεργατών του Πρωθυπουργού και πρωτοκλασάτο κομματικό στέλεχος που έχει ήδη πάρει την εντολή κατάρτισης των ψηφοδελτίων. «Υπήρξε μια συνεργασία εξ ανάγκης για τον σχηματισμό κυβέρνησης, στα περισσότερα σημεία πήγαμε καλά, αλλά φτάνει το τέλος της με την προκήρυξη εκλογών. Ο καθένας θα βαδίσει στον δρόμο του» έλεγε. Ηδη για τη νέα κατάσταση που δημιουργείται εν όψει των εκλογών έχει ειδοποιηθεί και ο κ. Καμμένος, ο οποίος δηλώνει: «Δεν θέλω εκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαν να βάζω λουκέτο στο κόμμα μου». Ο κ. Καμμένος ως την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών (τις οποίες θεωρεί κάτι παραπάνω από βέβαιες) θα εξακολουθεί να στηρίζει την κυβέρνηση. Αλλωστε, λέει, γιατί να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον απορροφήσουν οι συριζαίοι; «Ετσι χάνω το προνόμιο να μετέχω σε συμβούλιο αρχηγών κομμάτων»! Και βεβαίως, συμπληρώνω (αν τα καταφέρει και εισέλθει στη Βουλή), χάνει και την κρατική επιχορήγηση".
ΠΗΓΗ

on 12:50 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Ο "ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.