Λαφαζάνης: Η επόμενη Βουλή θα είναι αντιμνημονιακή και όχι μαϊμού


Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα συνεργαστεί με κόμματα που έχουν ψηφίσει μνημόνια και χαρακτήρισε τα μνημόνια αντιπροοδευτικά που φέρνουν σκληρή λιτότητα, φτώχεια, ανεργία και εθνική υποταγή.

Ειλικρινή,«μέσα από τη ριζική διαφορετικότητα των θέσεων μας» χαρακτήρισε τη συζήτηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχαν, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε η ΝΔ.

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι η προκήρυξη εκλογών express εν μέσω καλοκαιριού, υποδεικνύει μία αντιδημοκρατική νοοτροπία και σχολίασε ότι αυτοί που αποφάσισαν αυτές τις εκλογές φοβούνται και έχουν σκοπό να αποπροσανατολίσουν και να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα συνεργαστεί με κόμματα που έχουν ψηφίσει μνημόνια και χαρακτήρισε τα μνημόνια αντιπροοδευτικά που φέρνουν σκληρή λιτότητα, φτώχεια, ανεργία και εθνική υποταγή.

Σημείωσε δε ότι προς μεγάλη έκπληξη ορισμένων η επόμενη Βουλή θα είναι πραγματικά αντιμνημονιακή και όχι μαϊμού όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η επόμενη Βουλή θα είναι αντιμνημονιακή Βουλή και όχι μαϊμού, αλλά συνεπής που θα βάλει τη χώρα σε μία νέα προοδευτική πορεία, σε σύγκρουση με τους κύκλους της Ευρωζώνης που εφαρμόζουν νεοαποικιακές πολιτικές.

Ο κ. Λαφαζάνης αποκάλυψε τέλος, ότι θα εξαντλήσει το χρονικό περιθώριο της διερευνητικής εντολής, ενώ άφησε σαφής αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το να επιστρέφεται άμεσα η εντολή, χωρίς να αξιοποιείται.
ΠΗΓΗ

on 11:15 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Λαφαζάνης: Η επόμενη Βουλή θα είναι αντιμνημονιακή και όχι μαϊμού

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.