Χρυσή Αυγή: Η τρίτη διερευνητική εντολή μάς ανήκει


«Η τρίτη διερευνητική εντολή ανήκει στην Χρυσή Αυγή» γράφει στην ανακοίνωσή του το κόμμα, επικαλούμενο το Σύνταγμα και «πρωτίστως την ετυμηγορία του ελληνικού λαού». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο λαός εξέλεξε τη Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα και την αναγνωρίζει «ως την μόνη δύναμη που αντιστέκεται στα μνημόνια, την λαθρομετανάστευση και τις ξένες δυνάμεις που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας».

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Η τρίτη διερευνητική εντολή ανήκει στην Χρυσή Αυγή σύμφωνα με το Σύνταγμα και πρωτίστως με βάση την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, που εξέλεξε την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα και την αναγνωρίζει ως την μόνη δύναμη που αντιστέκεται στα μνημόνια, την λαθρομετανάστευση και τις ξένες δυνάμεις που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας»
ΠΗΓΗ

on 8:11 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Χρυσή Αυγή: Η τρίτη διερευνητική εντολή μάς ανήκει

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.