Κωνσταντοπούλου: «Δυνατή η βίαιη προσαγωγή Στουρνάρα»
Η Πρόεδρος της Βουλής καλεί εκ νέου την Τετάρτη τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος

Νέα σκληρή επίθεση εναντίον του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι είναι δυνατή η βίαιη προσαγωγή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, ενώπιον της Επιτροπής.

Ακόμα, η Πρόεδρος της Βουλής κατήγγειλε ως «πλαστή» τη χθεσινή ανακοίνωση μέσω της οποίας η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ διαμήνυσε πως δεν θα λάβει μέρος σε περαιτέρω συνεδριάσεις, ουσιαστικά νεκρώνοντας την Επιτροπή.

Μιλώντας στον απόηχο της άρνησης του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος να εμφανιστεί ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής για την υπόθεση Siemens, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως αν συμμετείχε ο απαραίτητος αριθμός βουλευτών στις συνεδριάσεις θα ήταν δυνατή η βίαιη προσαγωγή του. Ακόμη, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να γνωστοποιήσει μέχρι το βράδυ την αντικατάσταση των βουλευτών που δεν ήλθαν.

«Αυτοί που αρνούνται να έρθουν εμποδίζουν την συνεδρίαση και τη βίαιη προσαγωγή», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας μάλιστα πως με τις κινήσεις της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συμπράττει στο να μην υπάρξει συνεδρίαση.

Ακόμα, παρά το ότι δεν υπήρχε απαρτία για να διεξαχθεί συνεδρίαση, η Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής συνεδρίασε σχεδόν για 2 ώρες και αποφάσισε να καλέσει εκ νέου για αύριο τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Μάλιστα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι θα κοινοποιήσει και στον εισαγγελέα τη σχετική πρόσκληση, που είναι για τις 5 το απόγευμα.
ΠΗΓΗ

on 7:21 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Κωνσταντοπούλου: «Δυνατή η βίαιη προσαγωγή Στουρνάρα»

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.