Ανακοινώνει την ίδρυση πολιτικού φορέα – συνιστώσας η Κωνσταντοπούλου


Έτοιμη να ανακοινώσει την ίδρυση του δικού της πολιτικού φορέα είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι κινήσεις της προέδρου της Βουλής αναμένεται να οριστικοποιηθούν και να ανακοινωθούν αμέσως μετά τη θυροκόλληση στη Βουλή του αναμενόμενου προεδρικού διατάγματος διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης πρόωρων εκλογών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η πρόεδρος της Βουλής δεν επιθυμεί να ενταχθεί στη Λαϊκή Ενότητα και θα ακολουθηθεί το μοντέλο ένα μοντέλο παρόμοιο με αυτό που ίσχυε στον ΣΥΡΙΖΑ την εποχή των συνιστωσών μέχρι το 2013.
ΠΗΓΗ

on 12:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Ανακοινώνει την ίδρυση πολιτικού φορέα – συνιστώσας η Κωνσταντοπούλου

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.