«Ενέργειες δολιοφθοράς» προβλέπει στην Κριμαία ο Πούτιν


Καλεί τις κυβερνητικές υπηρεσίες να είναι σε εγρήγορση


Tην προσπάθεια ξένων δυνάμεων να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στην Κριμαία, εκπαιδεύοντας ακόμη και ειδικές ομάδες δολιοφθοράς, κατήγγειλε ο Ρώσος ηγέτης Βλαντίμιρ Πούτιν προεδρεύοντας σύσκεψης για θέματα ασφαλείας στη Σεβαστούπολη.

«Είναι ολοφάνερο ότι διατηρείται η απειλή από πλευράς ξένων δυνάμεων, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στη χερσόνησο, ενδεχομένως να παίξουν το "εθνικιστικό χαρτί", είτε εκμεταλλευόμενοι εκείνα ή τα άλλα λάθη, αποτυχίες, αναποτελεσματικές ενέργειες της κυβέρνησης, να στρέψουν τη δίκαιη ανησυχία των πολιτών σε μη εποικοδομητική κατεύθυνση», είπε ο πρόεδρος Πούτιν στην εισαγωγική του παρέμβαση στη σύσκεψη, όπου μεταξύ άλλων συμμετείχαν, ο υπουργός Άμυνας της χώρας Σεργκέι Σοϊγκού και οι επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της.

«Σε ορισμένες πρωτεύουσες μιλούν ανοιχτά σχετικά με αυτά, μιλούν για την αναγκαιότητα να αναπτυχθεί υπονομευτική δραστηριότητα, διαμορφώνονται σχετικοί μηχανισμοί, στρατολογούνται και ετοιμάζονται στελέχη για την πραγματοποίηση δολιοφθορών, ενεργειών σαμποτάζ, για τη διεξαγωγή ακραίας προπαγάνδας», τόνισε ο Β. Πούτιν. Εκτίμησε δε, πως ο σκοπός των ενεργειών αυτών είναι ολοφάνερος: «να διαταραχθεί η κατάσταση, να εμποδιστεί η φυσιολογική ζωή των ανθρώπων, της κοινωνικο-οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής».

Κλείνοντας το δημόσιο μέρος της ομιλίας του, ο Β. Πούτιν κάλεσε τις κυβερνητικές υπηρεσίες και τις αρμόδιες αρχές να ενεργοποιηθούν για την «εκκαθάριση των οργάνων της εξουσίας από διεφθαρμένους» και να είναι «έτοιμες να αντιδράσουν γρήγορα» στις προκλήσεις και τους κινδύνους που διέκρινε, για την ασφάλεια της χερσονήσου.
ΠΗΓΗ

on 8:30 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for «Ενέργειες δολιοφθοράς» προβλέπει στην Κριμαία ο Πούτιν

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.