ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ : ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ...


Να μείνει «μια μικρή παρένθεση στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ» η συμφωνία των Βρυξελλών, ζήτησε ο πρώην αναπληρωτής...
υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης.


Ο κ. Στρατούλης δήλωσε ότι ο ίδιος και οι σύντροφοί του στην Αριστερή Πλατφόρμα αγωνίζονται «να επανέλθει το ταχύτερο δυνατό σε αντιμνημονιακή ρότα το κόμμα και σε ρότα εφαρμογής των προγραμματικών του δηλώσεων».

Επίσης, πρόσθεσε ότι πρέπει να ασκηθεί η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια αυτή την περίοδο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε η κυβέρνηση να μην αναλάβει δεσμεύσεις με νέα συμφωνία έναντι των δανειστών της χώρας, που θα ακυρώνουν το πρόγραμμα του κόμματος.

Αναφερόμενος τέλος στο εθνικό νόμισμα, τόνισε ότι «μπορούμε να το δούμε, εάν είναι να πεθάνουμε από την πείνα μέσα στο ευρώ».

«Είναι μια μεγάλη συζήτηση, η οποία έχει αρχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω και στην ελληνική κοινωνία. Δεν πρέπει να είναι απαγορευμένη αυτή η συζήτηση. Ως εκ τούτου, χαρακτηρισμοί “συμμορία της δραχμής”, ποινικοποίηση των όποιων απόψεων του Γιάνη Βαρουφάκη ή της Αριστερής Πλατφόρμας είναι πράγματα ανεπίτρεπτα», κατέληξε μιλώντας στον ALPHA 989 .
ΠΗΓΗ

on 11:27 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ : ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ...

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.