Επιμένει η Μέρκελ, εκφράζοντας εκ νέου τις επιφυλάξεις της για τη συμφωνία


Τηλεφωνική επικοινωνία με την Άνγκελα Μέρκελ είχε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της οποίας η καγκελάριος της Γερμανίας εμφανίστηκε επιφυλακτική για τη νέα συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μέρκελ είπε στον Έλληνα Πρωθυπουργό πως δεν υπάρχει αρκετή ενημέρωση για το περιεχόμενο της συμφωνίας, ενώ επανέφερε και πάλι την πρόταση περί δανείου «γέφυρας».

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε τη Μέρκελ πως υπάρχει ήδη συμφωνία με τους θεσμούς και πως δεν μπορεί να αλλάξει ο προγραμματισμός.
ΠΗΓΗ

on 8:47 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Επιμένει η Μέρκελ, εκφράζοντας εκ νέου τις επιφυλάξεις της για τη συμφωνία

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.