Ο Ιγκλέσιας ξεκαθαρίζει: Είμαστε φίλοι και σύντροφοι με τον Αλέξη κι ας μην αρέσει σε κάποιους!
 
.
Ο επικεφαλής των Podemos, έδωσε την απάντησή του και μάλιστα στα ελληνικά σε εκείνους που μίλησαν για αλλαγή φωτογραφίας στο twitter του Ισπανού.
«Σε κάποιους δεν αρέσει, όμως είμαστε φίλοι και σύντροφοι που παλεύουμε για μια δημοκρατική Ευρώπη! SYRIZA PODEMOS VENCEREMOS» γράφει ο Ισπανός, στα ελληνικά (!), τα αγγλικά αλλά και τα ισπανικά, λύνοντας την όποια παρεξήγηση, είχε δημιουργηθεί…
View image on Twitter
Το ξεκίνησε το «Πρώτο Θέμα», το συνέχισαν άλλα sites και ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα, αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει το αληθές της είδησης(όπως και εμείς).
Με τον…
τίτλο «Ο Ιγκλέσιας “κατέβασε” τη φωτογραφία του με τον Τσίπρα από τον λογαριασμό του στο twitter, μετά το Τρίτο Μνημόνιο» και με εκτενή αναφορά στο ότι οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν ψυχρανθεί από τη σύνοδο κορυφής της 12ης Ιουλίου, πολλοί «ειδησεογραφικοί» ιστότοποι, και όχι μόνο, αναπαράγουν την «είδηση» διανθισμένη με διάφορα σχόλια του τύπου «όχι πια σύντροφοι (ούτε φίλοι)».
Μια απλή ματιά να ρίξει κάποιος στον προσωπικό λογαριασμό του Iγκλέσιας στο twitter θα διαπιστώσει ότι παραμένει η φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο Ιγκλέσιας ξεκαθαρίζει: Είμαστε φίλοι και σύντροφοι με τον Αλέξη κι ας μην αρέσει σε κάποιους! (Photos) - Media
Μάλιστα δεν έχει αλλάξει καθόλου τους τελευταίους μήνες.
Η «άλλη» φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε είναι αυτή που χρησιμοποιεί στο facebook, επίσης εδώ και μήνες. Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής των Podemos λείπει εδώ και τρεις εβδομάδες σε οικολογικό παραθαλάσσιο οικισμό στην Αβιλα
ΠΗΓΗ

on 1:19 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Ο Ιγκλέσιας ξεκαθαρίζει: Είμαστε φίλοι και σύντροφοι με τον Αλέξη κι ας μην αρέσει σε κάποιους!

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.