ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ


ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΦΙΛΟ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΤΡΟΦΗ
ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΚΕ
Σε μαζική διαρροή ψηφοφόρων που κινούνται στον Φιλελεύθερο χώρο οδηγούνται χιλιάδες αντι-Σαμαρικοί που είχαν ψηφίσει το Ποτάμι στις τελευταίες εκλογές και επιστρέφουν τώρα στη ΝΔ. Μικρότερες, αλλά...
πολύ σημαντικές διαρροές έχει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη και προς τον ΣΥΡΙΖΑ από κεντροαριστερούς ψηφοφόρους που θα επιλέξουν τον Αλέξη Τσίπρα για την φιλο-Ευρωπαϊκή του στροφή.
Γενικά πάντως, όπως όλα δείχνουν το πρόβλημα που θα έχει το Ποτάμι θα είναι πολύ μεγάλο καθώς φαίνεται σχεδόν σίγουρο ότι σε αυτές τις εκλογές από οριακά τέταρτο κόμμα που ήταν, θα πέσει σίγουρα κάτω από την Χρυσή Αυγή, κάτω από το νέο κόμμα Λαφαζάνη και ενδεχομένως κάτω και από το ΚΚΕ που πάντοτε έχει "μπετοναρισμένο" ένα 5% που δεν φεύγει με τίποτα. Για να δούμε τι στρατηγική θα ακολουθήσει ο Θεοδωράκης για να αποτρέψει όλα αυτά...
ΠΗΓΗ

on 2:16 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.