Το νέο κόμμα προ των πυλών - Συμφωνία για τον αρχηγό...


Στο ίδιο κόμμα...
Λαφαζάνης-Ζωή-Αλαβάνος-Λαπαβίτσας;

Οπως όλα δείχνουν η Αριστερή Πλατφόρμα δεν θα αρκεσθεί στις αναλύσεις και τις θεωρίες.

Ραγδαίες πλέον αναμένονται οι εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του LYKAVITOSgr ο κύβος ερρίφθη και το νέο “κόμμα της Δραχμής” βρίσκεται προ των πυλών!

Κεντρικά πρόσωπα και συνιδρυτές της νέας πολιτικής κίνησης, που θα έχει ως βασικό κορμό την Αριστερή Πλατφόρμα, είναι οι Αλέκος Αλαβάνος και Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Όπως έχει συμφωνηθεί αρχηγός του νέου κόμματος θα είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ενώ ο Αλέκος Αλαβάνος θα έχει μια θέση αντίστοιχη με αυτή του Προέδρου και παράλληλα θα έχει τον βασικό ρόλο στην διαμόρφωση της ιδεολογικής πλατφόρμας πάνω στο οποίο θα δομηθεί η προσπάθεια.

Κεντρικό πολιτικό ρόλο στην νέα αυτή κίνηση οι δύο συνιδρυτές επιφυλάσσουν στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία συνεχίζει να διατηρεί πολύ σημαντικά ερείσματα στις τάξεις του αντιμνημονιακού στρατοπέδου, αφού της αναγνωρίζεται η πολιτική συνέπεια και η μαχητικότητα της.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ΑΝ θα ενταχθεί στην νέα αυτή προσπάθεια και ο Βαρουφάκης. Για τον οποίο πάντως πολλά στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας διατηρούν επιφυλάξεις.

Πολιτικός στόχος της κίνησης Αλαβάνου – Λαφαζάνη είναι να δημιουργηθεί η πολιτική δεξαμενή που θα συγκεντρώσει το σύνολο των αντιμνημονιακών δυνάμεων αλλά και τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Την ίδια στιγμή ο τελών σε κατάσταση απόλυτου πολιτικού πανικού Τσίπρας, γνωρίζει όλες τις διεργασίες και για αυτό συνεχίζει να αντιδρά με σπασμωδικές κινήσεις, όπως συνέβη σήμερα με τα Αεροδρόμια και τις Σκουριές.

Η επόμενη βδομάδα θα είναι κυριολεκτικά φωτιά, οι εξελίξεις ραγδαίες και όλα τα ενδεχόμενα μέχρι και οι εκλογές, συνεχίζουν να παραμένουν ανοιχτά…
ΠΗΓΗ

on 11:33 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Το νέο κόμμα προ των πυλών - Συμφωνία για τον αρχηγό...

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.