Εμφύλιος και στην κεντροδεξιά: Μεϊμαράκης κατά Παυλόπουλου


Εμφύλιος ξέσπασε και στην κεντροδεξιά, καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, εμμέσως πλην σαφώς καταγγέλλει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, -ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα της κεντροδεξιάς παράταξης-,ότι συμπράττει με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, σήμερα αμέσως μετά την συνάντηση του με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, δημοσίως ζήτησε να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών μετά το πέρας των διερευνητικών εντολών εκφράζοντας την αντίθεσή του στις «επίσημες διαρροές» από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ακολούθησε απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου, που έκανε ευθεία επίθεση στον κ. Μεϊμαράκη, για να επανέλθει το βράδυ της Τρίτης η Νέα Δημοκρατία και με ανακοίνωση της να καταγγέλλει εμμέσως τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, χτυπώντας την κυβερνητική εκπρόσωπο.

«Από πότε η κα Γεροβασίλη ως κυβερνητική εκπρόσωπος εκδίδει ανακοινώσεις και ως εκπρόσωπος της Προεδρίας της Δημοκρατίας;

Το Σύνταγμα προβλέπει δύο συνεδριάσεις:
Η μία για τη διερεύνηση σχηματισμού κυβέρνησης από όλα τα κόμματα που φαίνεται ότι δεν μπορεί να γίνει, διότι δεν θέλει ο κ. Τσίπρας.

Και η δεύτερη για τη συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης που δεν δημιουργεί καμία καθυστέρηση στην εκλογική διαδικασία.

Αλήθεια, ποιοι θα είναι οι υπουργοί της υπηρεσιακής κυβέρνησης για τους οποίους το Σύνταγμα ορίζει ότι πρέπει να έχουν την ευρύτερη αποδοχή;

Μόνο ο κ. Τσίπρας θα καταθέσει την πρότασή του;

Μπορεί ο κ. Τσίπρας να μετατρέψει την υπηρεσιακή κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής σε μονοκομματική δική του;», αναφέρει η καυστική ανακοίνωση της ΝΔ.
ΠΗΓΗ

on 11:25 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Εμφύλιος και στην κεντροδεξιά: Μεϊμαράκης κατά Παυλόπουλου

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.