ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΧΑΪΚΑΛΗΣ


"ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ"
Συγγνώμη δημοσίως για τις προεκλογικές υπερβολές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ζήτησε σήμερα ο Παύλος Χαϊκάλης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί...
στο Mega, ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων εκτίμησε ότι με τις σημερινές συνθήκες "αποδείχθηκε ότι προεκλογικά θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να ήταν πιο φειδωλοί στις εξαγγελίες μας" και αποκάλυψε ότι ο ίδιος απέφευγε εσκεμμένα να δίνει τέτοιες υποσχέσεις γιατί είχε αντιληφθεί τι θα ακολουθούσε. Αργοπορημένη η συγγνώμη του Χαϊκάλη, αλλά... γίνεται δεκτή!
ΠΗΓΗ

on 10:31 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΧΑΪΚΑΛΗΣ

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.