Παρελθόν για τον ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή – «Κόβει» και τον Βαρουφάκη;


Παρελθόν για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πλέον η Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς θα μείνει εκτός των ψηφοδελτίων του κόμματος.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έλαβε την απόφαση.

«Η Ζωή είναι τελειωμένη», αναφέρει ένας εκ των κοντινότερων συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας μάλιστα ότι έχει λάβει άνωθεν εντολή να μην τη συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια.

Το ποτήρι ξεχείλισε στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής, για την ψήφιση του Μνημονίου, όταν η Ζωή είπε ότι δεν πρόκειται πλέον να υποστηρίζει τον κ. Τσίπρα.

Ωστόσο άγνωστο παραμένει εάν ισχύει το ίδιο και για τον Γιάνη Βαρουφάκη, με την απάντηση του συνεργάτη του πρωθυπουργού να κινεί υποψίες: «Περιμένετε λίγο ακόμα, μπορεί να παραδώσει αυτοβούλως την έδρα του. Αναμένει απλώς ένα νεύμα του κ. Τσίπρα…».
ΠΗΓΗ

on 5:54 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Παρελθόν για τον ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή – «Κόβει» και τον Βαρουφάκη;

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.