Στέλιος Παππάς για Τσίπρα: Δεν θα επιτρέψω να σκοτώσουν το γελαστό παιδί


Αναφορά στο τραγούδι «Το Γελαστό Παιδί», το οποίο έχει γραφτεί για τον Μάικλ Κόλινς, ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες του ιρλανδικού απελευθερωτικού κινήματος, και έχει μελοποιηθεί από τον Μίκη Θεοδωράκη, έκανε…το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Παππάς, αναφερόμενος στη διαφοροποίηση βουλευτών του κόμματός του στην ψηφοφορία της περασμένης Παρασκευής.

«Το γελαστό παιδί δεν θα επιτρέψω να το σκοτώσουν οι δικοί μας», σημείωσε ο κ. Παππάς, για να συμπληρώσει: «Ο Αλέξης Τσίπρας αντέχει όμως».

«Θα προχωρήσουμε με όρους Δημοκρατίας. Να βγάλει ο καθένας από το μυαλό του ότι μπορεί κινήσεις πίσω από τις πλάτες. Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα», παρατήρησε.

Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ρεαλισμός και όχι τσαρλατανισμοί και ακροβασίες, σύμφωνα με τον κ. Παππά, ο οποίος συμπλήρωσε πως «δεν μπορώ να έχω προνομιακό συνεργάτη κάποιον που είναι έξω από το κόμμα μου».

Σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τη δεδηλωμένη του κόμματός του, αφού μετά την ψηφοφορία της περασμένης Παρασκευής στηρίζεται από λιγότερους από 120 βουλευτές που προβλέπει το Σύνταγμα.
ΠΗΓΗ

on 7:17 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

1 blogger-facebook for Στέλιος Παππάς για Τσίπρα: Δεν θα επιτρέψω να σκοτώσουν το γελαστό παιδί

  1. Αυτός πάλι ποιος είναι και έχει και άποψη? Είναι ο μπαμπάς του υιού που πήγε τον "μικρό" στο σχολείο και μια και βρέθηκε εκεί υποστηρίζει και το "ορφανό". Α ρε οι άχρηστοι τι ψηφίζουμε

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.