ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΟ«Σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει φοροδιαφυγή». Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει τώρα το υπουργείο Πολιτισμού με βάση τους ελέγχους που διενήργησαν οι δικές του υπηρεσίες στο πωλητήριο της Κνωσού, όπως...
καταγράφει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος».
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι παραμένει πλέον το πόρισμα της υπηρεσίας ερευνών και διασφάλισης δημοσίων εσόδων.

«Ηταν όλα μια πλάνη;», διερωτάται η εφημερίδα και συνεχίζει με δηλώσεις της προέδρου του Ταμείου Απαλλοτριώσεων, Ασπασία Λούβη.

«Σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει φοροδιαφυγή. Από τις δύο εκθέσεις δεν προκύπτει κανένα θέμα», επισημαίνει η πρόεδρος της υπηρεσίας που διαχειρίζεται τα πωλητήρια στους αρχαιολογικούς χώρους.

Και εν συνεχεία, σημείωσε: «Ως υπηρεσία έχουμε ελεγκτικό μηχανισμό ο οποίος μπορεί να είναι αρχαίος αλλά κάνει τη δουλειά του. Βάσει των ελέγχων γνωρίζουμε πόσα αντικείμενα φεύγουν στο ΤΑΠ, το πωλητήριο στο οποίο χρεώνονται, τον αριθμό των πωλήσεων όπως και των εισπράξεων που αναλογούν σε αυτές τις πωλήσεις. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει φοροδιαφυγή».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας για το πώς δηλαδή εξηγείται το εντελώς διαφορετικό κλίμα της υπουργικής απόφασης, απαντά: «Είχαμε μια πάρα πολύ επιθετική ενημέρωση για το θέμα».
ΠΗΓΗ

on 8:27 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΟ

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.