Δείτε το νέο τρόπο μετακίνησης των Ιαπώνων! (Βιντεο)


Μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για τον τρόπο μετακίνησης στις πόλεις «εγκαινιάζεται» στην Ιαπωνία. Πρόκειται για το WalkCar, το οποίο είναι ένα ατομικό σύστημα μετακίνησης που μπορεί να χωρέσει στην τσάντα σου.

Το WalkCar είναι ιδέα ενός 26χρονου Ιάπωνα μηχανικού ο οποίος την υλοποίησε μαζί με την ομάδα του στην Cocoa Motors. Το WalkCar μπορείς να το έχεις στην τσάντα σου και να το χρησιμοποιήσεις όταν νιώσεις ότι κουράστηκες.

Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο έτσι ώστε να αντέξει βάρος μέχρι και 120 κιλά. Πιάνει μέγιστη ταχύτητα έως 10kmph και διανύει 12km μέχρι να χρειαστεί και πάλι φόρτιση η οποία για να ολοκληρωθεί χρειάζεται 3 ώρες.

Όπως αναφέρει το techblog.gr, η οδήγηση του WalkCar είναι πολύ εύκολη, ξεκινά μόλις ανέβεις επάνω σε αυτό και σταματά μόλις αποβιβαστείς, ενώ η τιμή του υπολογίζεται ότι θα είναι στα 800 δολάρια.

ΠΗΓΗ

on 1:18 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Δείτε το νέο τρόπο μετακίνησης των Ιαπώνων! (Βιντεο)

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.