Αλλάζει η τιμή της βενζίνης - Δείτε πού θα φτάσει


Πώς επηρεάζονται οι τιμές στην Ελλάδα από την κατακόρυφη πτώση στην τιμή αργού και brent...Τα προηγούμενα χρόνια, πριν το Δεκαπενταύγουστο, οι τιμές στα πρατήρια υγρών καυσίμων αυξάνονταν κατακόρυφα.

Φέτος, αντίθετα, οι τιμές έχουν πτωτική στάση καθώς επηρεάζονται από τις διεθνείς τιμές καυσίμων που πέφτουν συνεχώς.

Το αργό, τύπου brent, έχασε 7 σεντς ή 0,1%, κλείνοντας στα 49,52 δολ. το βαρέλι στο ICE του Λονδίνου. Στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού, το αργό τύπου light sweet υποχώρησε κατά 49 σεντς ή κατά 1,1% στα 44,66 δολάρια το βαρέλι -το χαμηλότερο του κλείσιμο από το Μάρτιο.

Το σκηνικό που στήνεται σε συνδυασμό με τη σταθεροποίηση του ευρώ έναντι του δολαρίου φέρνουν καλά νέα για την τσέπη του Έλληνα καταναλωτή αφού όλα δείχνουν ότι το επόμενο διάστημα (για τουλάχιστον 2 μήνες) οι τιμές θα μείνουν στα ίδια ή και πιο χαμηλά επίπεδα με σήμερα.

Στην Αττική η τιμή της αμόλυβδης κινείται περίπου στα 1,50 ευρώ το λίτρο και όλα δείχνουν πως η τιμή θα κρατηθεί σε αυτά τα επίπεδα για αρκετό καιρό.
ΠΗΓΗ

on 11:28 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 blogger-facebook for Αλλάζει η τιμή της βενζίνης - Δείτε πού θα φτάσει

Leave comment

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση. Η αιτία δεν είναι η λογοκρισία αλλά για να γίνει έλεγχος για τυχόν : αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ,υβριστικά ή προσβλητικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.